Zajmujemy się robieniem ciast kremowych i śmietanowych, w których puszysty biszkopt przekładany jest między innymi kremem czekoladowym, kremem kawowym, masą śmietanowo-serową, bitą śmietaną i czekoladą, masą budyniową, czy kremem z konfiturą morelową.
Oferujemy takie rodzaje ciast, jak:
- szarlotka królewska (jabłka z dodatkiem galaretki na biszkopcie ozdobione śmietaną)
- tatiana (ciasto miodowe z masą budyniową i orzechami)
- stefanka (biszkopt przekładany kremem czekoladowym)
- straciatella (biszkopt ze śmietanką z kawałkami czekolady)
- torcikowe (biszkopt z kremem i konfiturą morelową)
- szarlotka Marysi (ciemny biszkopt z jabłkami i śmietaną posypany gorzką czekoladą)
- truskawka na biszkopcie (truskawka z galaretką na biszkopcie)
- szarlotka na biszkopcie (jabłka z dodatkiem galaretki na biszkopcie)
- toffi-fi (biszkopt nasączony kawą ze śmietaną i karmelem)
- szachownica (ciemny biszkopt z masą budyniową)
Polecamy też ciasto truflowe (ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym), tiramisu (biszkopt przekładany kremem o smaku kawowym), WZ (ciasto czekoladowe przełożone bitą śmietaną ), a także roladę czekoladową (rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i czekoladą). Uzupełnienie oferty stanowi ciasto tutti-frutti, jest to biszkopt z truskawkami przekładany masą śmietanowo-serową.