Zajmujemy się robieniem ciast kremowych i śmietanowych, w których puszysty biszkopt przekładany jest między innymi kremem czekoladowym, kremem kawowym, masą śmietanowo-serową, bitą śmietaną i czekoladą, masą budyniową, czy kremem z konfiturą morelową.

Oferujemy takie rodzaje ciast, jak:

  •       szarlotka królewska (jabłka z dodatkiem galaretki na biszkopcie ozdobione śmietaną)
  •       tatiana (ciasto miodowe z masą budyniową i orzechami)
  •       stefanka (biszkopt przekładany kremem czekoladowym)
  •       straciatella (biszkopt ze śmietanką z kawałkami czekolady)
  •       torcikowe (biszkopt z kremem i konfiturą morelową)
  •       szarlotka Marysi (ciemny biszkopt z jabłkami i śmietaną posypany gorzką czekoladą)
  •       truskawka na biszkopcie (truskawka z galaretką na biszkopcie)
  •       szarlotka na biszkopcie (jabłka z dodatkiem galaretki na biszkopcie)
  •       toffi-fi (biszkopt nasączony kawą ze śmietaną i karmelem)
  •       szachownica (ciemny biszkopt z masą budyniową)

Polecamy też ciasto truflowe (ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym), tiramisu (biszkopt przekładany kremem o smaku kawowym), WZ (ciasto czekoladowe przełożone bitą śmietaną ), a także roladę czekoladową (rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i czekoladą). Uzupełnienie oferty stanowi ciasto tutti-frutti, jest to biszkopt z truskawkami przekładany masą śmietanowo-serową.

Galeria

Galeria

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.